Tannery V3.jpg

Commercial

Commercial Redevelopment
Commercial Redevelopment

The Tannery Mall

press to zoom
Commercial Redevelopment
Commercial Redevelopment

press to zoom
Commercial Redevelopment
Commercial Redevelopment

Coming together this building is now enclosed and progressing

press to zoom
Commercial Redevelopment
Commercial Redevelopment

The Tannery Mall

press to zoom
1/9

Commercial Boutique Mall

Renovated from an old tannery the Tannery Boutique Mall has grown over the years and incorporates Function areas, a bespoke Movie Theatre, eating & retail. Our involvement has also been to help gain compliance, change of use and redesign the changes when required.

Click photo to enlarge gallery
FavHAA.jpg
Commercial New Build
Commercial New Build

Front Entry

press to zoom
Commercial New Build
Commercial New Build

The new Richmond's working men's club replacement. View from the car parking area.

press to zoom
Commercial New Build
Commercial New Build

Another concept design of side & front view

press to zoom
Commercial New Build
Commercial New Build

Front Entry

press to zoom
1/7

Commerical Bar

Designed to replace the original Richmond Working Mens Club after the Earthquakes this building went through several transformations until the final design was chosen. Featuring outdoor areas with sunshades this large club works well for this site.

Click photo to enlarge gallery
FavHAA.jpg
Commercial Re-Clad
Commercial Re-Clad

An apartment complex requiring new cladding, windows, exterior balconies and hand rails that complied with council. The finished effect

press to zoom
Commercial Re-clad
Commercial Re-clad

Final look

press to zoom
Commercial Re-clad
Commercial Re-clad

Closeup version of before new balconies & handrails

press to zoom
Commercial Re-Clad
Commercial Re-Clad

An apartment complex requiring new cladding, windows, exterior balconies and hand rails that complied with council. The finished effect

press to zoom
1/10

Commercial Re-Clad

Originally designed by Peter Bevan these inner-city apartments needed to be redesigned for a completely new market and brought up to today's code.  To make right, we removed the glass atriums, remodel the rear balconies along with new windows and frontages. Neu-Wall metal cladding worked for this project, especially for long term low maintenance for the rental market. The new windows and cladding have made these apartments much more attractive for the modern renters of today.

Click photo to enlarge gallery